Assalamualaikum..semua♥


.....سْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ.....


"YA ALLAH,,di hari yang penuh kemuliaan ini, Kau berikanlah rezeki yang melimpah-ruah & penuh keberkatan kepadaku dan suamiku, anak2ku,keluargaku&kel­uarga suamiku, Ya ALLAH,lindungilah kami Ya ALLAH & jauhkanlah kami dari perkara yang mendatangkan keburukan. Berkatilah kehidupan kami YA ALLAH.."...أَمِِيْن يَا رَبَّ العَالَمِينْ..(Selawat)

Followers

Sunday, 18 August 2013

Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com


Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini hanya untuk hari ini sahaja, Ahad 18 Ogos 2013 bermula dari jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malamMia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri INI.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.
tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....

20 comments:

  1. Datang dari segmen sama....Selamat Hari Raya

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  2. Salam, Nad dari segmen yg sama singgah ke blog ini :)Jemput juga ^^
    http://storystorynadya.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen yang same sambil menabung!!!hehehh..

    ReplyDelete
  4. Datang sini dari segmen yang sama. Jemput singgah ENTRY SINI :)

    ReplyDelete
  5. datang dati segmen yang sama..done follow u..:)

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yang sama :) done follow sini^^

    http://dilaella.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  7. Cantik-cantik betul blog skrg ye... huhuhu... singgah balas kunjungan:)

    http://ainblogger.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html?m=1


    Jom join contest:
    http://ainblogger.blogspot.com/2013/08/5years-blogs-birthday-contest.html?m=1

    ReplyDelete
  8. Salam tuan rumah! Datang membalas kunjungan dari segmen yang sama... Follow done! Salam kenal.. Mieza nak buat bloglist lah untuk peserta2 segmen kak mia ni.. Jom support sesama blogger! ^_~ Follower #200!

    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  9. Salam singgah dari pcl,..segmen yg sama jg..semoga kita berjaya direview..

    ReplyDelete
  10. BLOGWALKING SINI :) WAHH . COMELNYE BLOG .. PINKY GITUW :)

    ReplyDelete
  11. Salam tuan rumah.. Datang membalas kunjungan dari segmen yang sama :) Done follow you #203

    ReplyDelete
  12. Assalammualikum...intanzulhilmi,

    mselim3 datang dari segmen yang sama, follow dah blog nie,,

    http://mselim3.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  13. done follow syg! thanks. btw good luck!

    ReplyDelete
  14. Salam, Qeela dtg singgah dari segmen yg sama & done follow awk jugak ye :) thanks & salam ukhwah fillah :D all the best! :D

    http://ourrandomrainbow.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. Datang dari segmen yang sama..done follow back.. ;)

    ReplyDelete
  16. balas kunjungan kat cni... :)

    jm join giveaway ni? total hadiah rm250

    http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/menangi-rm25000.html

    ReplyDelete
  17. Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com.

    Senarai peserta telah di update dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 21 Ogos 2013.

    (^_^) Semoga berjaya.

    ReplyDelete
  18. Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com.

    Senarai peserta telah di update dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 21 Ogos 2013.

    (^_^) Semoga berjaya.

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum w.b.t & Salam Sejahtera,

    ERAZ datang dari Segmen 12 Jom Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com.. Jom Follow & Blogwalking..

    Link : http://www.erazfadli.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  20. datang terjah dari segmen yang sama.. :)

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete